Versió per a imprimir

La 10K de Manises reunirà a 700 corredors en el seu memorial Juan Ramón Ferrer

  • La carrera de la comarca de l'Horta celebra la seua tercera edició des que va canviar de format i s'estrena per primera vegada en el Circuit de Carreres de la Diputació
Imagen
11/05/2018

El Circuit de la Dipu completa aquest dissabte la primera part del calendari amb la 10k Manises, Memorial Juan Ramón Ferrer. La prova, que celebra la seua tercera edició, tanca quatre setmanes consecutives de carreres en el Circuit de la Diputació, que acull per primera vegada la 10k de Manises. Quasi 700 participants s'han inscrit per a aquesta prova, dels quals un centenar són naturals de Manises. Un repte organitzat per l'ajuntament de la localitat i pel club El Tragaleguas.

 

El recorregut d'aquesta carrera fuig de la zona de polígons de Manises per a mostrar als participants l'entorn urbà i els camins entre camps dels voltants del municipi, com la zona de la ‘Masia de la Cova’. En l'anàlisi més concreta del recorregut, es tracta d'un circuit bastant ràpid amb alguns desnivells no gaire pronunciats. La primera part és en lleugera baixada i els últims 3 km tenen alguns repechos que poden decantar més d'una batalla en carrera.

 

A més de la carrera absoluta se celebraran carreres infantils que començaran a dos quarts de sis de la vesprada del dissabte i seran totalment gratuïtes. Per clubs, el Never Stop Running és el que més participants presenta, seguit per la Universitat Politècnica de València i el CA Cárnicas Serrano.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet