Versió per a imprimir

La Comissió Femenina del motor valencià naix amb suport de la Diputació

  • El nou ens ha previst celebrar diferents jornades d'entrenaments per a ajudar al fet que les pilots siguen el més competitives possible
Imagen
13/05/2018

La Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana (FMCV) ha creat una Comissió Femenina amb l'objectiu d'ajudar, promoure i recolzar a les dones en el món del motociclisme valencià. La Diputació, des de l'àrea de dirigeix Isabel García, ha participat amb la FMCV per a aconseguir aquest objectiu comú en la seua aposta per donar visibilitat a la dona en l'àmbit esportiu.

 

Aquesta comissió recolzarà no solament a les pilots que competeixen, de totes les edats, sinó també a càrrecs oficials com cronometradoras, directores de carrera i monitoras titulades que actualment estan en actiu. La comissió ha previst celebrar diferents jornades d'entrenaments en les millors instal·lacions de les tres províncies, amb l'objectiu d'ajudar al fet que les pilots siguen el més competitives possible damunt de la moto.

 

La Comissió femenina del motor està formada per sis pilots i monitoras. Cristina Deu, monitora titulada de l'escola Trenque Roig Escola de Motociclisme; Carmen López, monitora titulada de Middem Escola internacional del Motor; Elena Rosell, pilote de Velocitat; Humi Palau, pilote de Enduro; Mireia Vera, pilote de Rallyes; i Miriam Dur, pilote de Enduro i Trial.

 

La Diputació, d'acord amb un full de ruta marcat per la transversalitat en la Igualtat i la seua aposta per l'esport femení, és una de les institucions més implicades amb el motor valencià. En aquesta línia recolza al Champi Women Racing, l'equip de motociclisme íntegrament femení en totes les seues facetes que enguany rebrà de la corporació 80.000 euros.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet