Versió per a imprimir

La Diputació ajuda a la reobertura del centre multiusos de Benimàmet després de deu anys tancat

  • El diputat Emili Altur ha acudit a la reobertura del centre i ha destacat el suport de la Diputació a iniciatives de «cohesió ciutadana»
  • Part de la dotació pressupostària prové de pressupostos participatius, i la Diputació ha col·laborat amb 60.000 euros
Inauguración centro social Benimàmet foto_Abulaila (1).jpg
22/11/2016

El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, assistí ahir a la inauguració del Centre Multiusos de Benimàmet, que s'ha tornat a obrir després de deu anys tancat gràcies a l'aportació de 60.000 euros del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació. El diputat Emili Altur va expressar la seua satisfacció per la recuperació d'un local que ha estat tancat durant anys i ara està al servei del moviment associatiu de Benimàmet. «En la Diputació donem el nostre suport total a aquestes iniciatives, que són decisives per a la cohesió ciutadana i contribueixen al seu benestar» —ha explicat Altur.

 

L'alcalde de València, Joan Ribó, i Consol Castillo, regidora de Pobles de València, també han assistit a la reobertura, fruit de la coŀlaboració entre administracions, ja que part de la dotació pressupostària per a obrir-lo prové dels pressupostos participatius.

 

El centre multiusos de Benimàmet, situat en el carrer de Crisòstom Martínez, està destinat a convertir-se en un referent de la vida associativa i un espai de cohesió ciutadana. Amb aquesta inversió, s'ha transformat l'antic local del centre per a majors en un espai obert al moviment veïnal i ciutadà de Benimàmet. «L'objectiu és que es convertisca en un espai de cohesió ciutadana, on es facen activitats que contribuïsquen a desenvolupar activitats lúdiques, reivindicatives, esportives i artístiques» —han explicat els representants municipals. 


Compartiran aquest local l'associació de veïns, el coŀlectiu Acció Jove i l'assemblea d'aturats, així com «les persones majors, que vindran a fer gimnàstica o exercitar els seus dots pictòrics i qualsevol altra entitat o coŀlectiu que treballe per a fer de Benimàmet un lloc millor, més dinàmic i participatiu» —ha dit Joan Ribó.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet