Versió per a imprimir

La Diputació aposta per l’esport i l’oci infantil en el ‘Viatge per la Història’ d’Expojove

  • L’estand de la institució provincial pretén promoure la pràctica de l'esport entre xiquets i joves d'una forma lúdica i divertida
  • Entre les activitats més destacades, circuits de bicis i patinets, karaoke, gimcana, rocòdrom, bàsquet, bàdminton i tallers de ball
Imagen
30/12/2016

La Diputació de València participa en la 35ª edició d’Expojove amb un estand d'activitats lúdic-esportives, amb el qual la institució provincial pretén promoure la pràctica de l'esport d'una forma entretinguda i amena entre els més xicotets. El principal atractiu en la parada de la Corporació és la gran varietat d'opcions d'entreteniment, que abasta totes les edats. “La convocatòria està sent un èxit, amb una alta participació de xiquets i joves”, destaquen des de lÀrea de Joventut i Esports que dirigeix Isabel García.

 

L’estand de la institució provincial està dividit entre les pràctiques purament esportives, les lúdiques i les dirigides als més xicotets, sempre tenint en compte la perspectiva de gènere. “Les activitats vetlen per la Igualtat entre xiquets i xiquetes, evitant que siguen sexistes i hi haja estereotips per raons de gènere”, ha assenyalat la diputada Isabel García. Com a novetat, els professionals contractats són menors de 30 anys que porten més de 6 mesos en l’atur i persones discapacitades, en una aposta de la Corporació per afavorir l’ocupació en aquests sectors de població.

 

En l’expositor de la Diputació es poden practicar diferents esports amb el rocòdrom, una zona per a tirar penals i llançar a canastra, una pista de bàdminton i un circuit de bicicletes i patinets. D'altra banda, per als qui cerquen diversió d'una forma diferent existeix una gimcana, tallers de ball amb la reproducció de diferents coreografies i un escenari per a cantar en playback. Enguany les cançons més demandades pels xiquets són les melodies de la pel·lícula ‘Frozen’ i ‘La bicicleta’ de Shakira.

 

Tampoc podien faltar les activitats enfocades al públic més jove. Els més xicotets trobaran el seu propi espai per a divertir-se amb una piscina de boles, una zona de pintacares i una altra per a desenvolupar tota la seua creativitat artística, amb taules dedicades al dibuix i la pintura. Una àmplia oferta amb la qual la Diputació de València pretén potenciar la pràctica esportiva i un estil de vida saludable des de la infància.

 

Expojove és ja una cita tradicional per a milers de famílies durant el període de vacances de Nadal. Un lloc ple d'activitats, teatre, música, entreteniment i ciència. Durant aquests dies xiquets, pares, mares i iaios tenen al seu abast una proposta diferent amb la qual acomiadar l'any. Pot visitar-se en Fira València fins al pròxim 4 de gener, d'11:00 a 20:00, menys els dies 31, que estarà obert de 10:00 a 14:00, i l'1 de gener, de 16:00 a 21:00 hores.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet