Versió per a imprimir

La Diputació apropa la cultura de Govern Obert als municipis

  • Las Naves acull el 5 d’abril la segona edició del Seminari GO! “Govern Obert. Com obrir els governs locals?”
  • Davant l'allau d'inscripcions i l'interés suscitat en l’anterior convocatòria, la Delegació de Transparència i Govern Obert que encapçala el diputat Roberto Jaramillo convoca aquesta nova edició destinada a tècnics i representants municipals
Imagen
22/03/2017

El Seminari GO! “Govern Obert. Com obrir els governs locals?” organitzat pel Servei de Transparència, a través del Programa de Formació Local de la Diputació de València, obri el 5 d’abril les jornades divulgatives en transparència, participació i rendició de comptes que la Diputació posa a la disposició dels ajuntaments de la província. «Una clara aposta pel govern obert des del coneixement i la formació», en paraules del diputat Roberto Jaramillo.

 

Els assistents desenvoluparan, a través de tallers, processos de disseny de polítiques de govern obert, identificant d'una manera clara i pràctica com poder dur-los a terme en la seua administració. Una sessió amb un caràcter eminentment pràctic, en la qual els assistents comprovaran com l'objectiu del govern obert és possible si ho adaptem a la realitat del municipi. 

 

Davant l’èxit de l’anterior convocatòria, el diputat Roberto Jaramillo, es va comprometre a convocar una nova edició d’aquest seminari que impartirà novament Alberto Ortiz de Zárate el 5 d’abril.

 

Les sessions formatives GO! són gravades i aquest material audiovisual està publicat en el canal Youtube del Servei de Transparència http://bit.ly/CanalGO «com a recurs públic al servei de la ciutadania en matèria de govern obert», en paraules de Jaramillo.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet