Versió per a imprimir

La Diputació celebra la seua tradicional recepció fallera amb 900 comissions de València i les seues comarques

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
11/03/2018

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, acompanyat per la vicepresidenta, M. Josep Amigó, i tots els membres de la corporació provincial, rebrà aquest dilluns a les falleres majors de València, Rocío Gil i Daniela Gómez, i lliurarà les banderoles violetes amb el lema ‘Som Igualtat’ als representants de les juntes locals falleres de les comarques valencianes.

L'acte festiu, al que estan convidades les prop de 900 comissions falleres de tota la província, començarà a les 10.30 hores en la plaça de Manises, on els assistents podran gaudir amb la música de l'orquestra ‘La Pato’.

Levante TV, Tele 7 València, Ribera TV i Comarcal TV retransmetran l'esdeveniment faller de la plaça Manises en directe entre les 11.30 i les 13.30 hores del dilluns. La tradicional recepció fallera de la Diputació de València podrà seguir-se també en el portal de la corporació, www.dival.es, i en mitjans digitals, als quals la Diputació ha facilitat la ruta per a sumar-se a la retransmissió.

A més, el programa de la Cadena Ser ‘Locos por València’ s'emetrà en directe des del Palau de la Batlia, a partir de les 12.30 hores, amb un seguiment especial de la recepció fallera de la Diputació de València. 

Les comissions falleres podran passar a arreplegar els seus estendards en les taules habilitades en la mateixa plaça des de les 10.00 hores. Aquestes banderoles que la Diputació ha volgut utilitzar com a vehicle de difusió de valors socials, com la lluita contra la violència de gènere o la igualtat d'oportunitats entre homes i dones, estaran visibles en els monuments fallers com a únic requisit per a rebre l'ajuda que cada any lliura la Diputació a les comissions.

 

NOTA ALS MITJANS

Dia: Dilluns, 12 de març de 2018

Lloc: Seu central de la Diputació de València. Pl. Manises, 4

Hora: 11.30 hores

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet