Versió per a imprimir

La Diputació condicionarà un tram pendent de la CV-580 entre Navarrés i Quesa per a reforçar la seguretat de la carretera

  • L’Àrea de Carreteres que dirigeix Pablo Seguí invertirà prop d’1,2 milions d’euros en la millora del traçat de la via i en l’ampliació de la plataforma
Imagen
23/12/2016

L'àrea de Carreteres de la Diputació de València condicionarà el traçat de la via CV-580 en el tram que va des del punt kilomètric 15.750 al 16.750, que uneix els municipis de Navarrés i Quesa. El projecte AC-56, en el qual la institució provincial invertirà 1.185.105,92 euros, preveu la millora del traçat de la carretera, així com la seua ampliació, amb la incorporació de voreres d’emergència i l'augment de la seua amplària, de manera que tota la via que connecta ambdues localitats reunisca les condicions òptimes de seguretat.

 

El pla està aprovat i ja està en tràmit l'expedient d'expropiació dels terrenys, de manera que la previsió de l'àrea que dirigeix el diputat Pablo Seguí és dur a terme la licitació d'obres en el pròxim exercici, en 2017. No es tracta de la primera actuació de la Corporació provincial en aquesta carretera, ja que en els últims anys s'han realitzat diferents inversions per a millorar el seu traçat i funcionalitat.

 

D'aquesta manera, s'han dut a terme variants de població en els municipis d'Anna i Chella; també s'ha condicionat la travessia a Bolbaite; i s'han realitzat accions d'adequació en el traçat entre Navarrés i Chesa, en tota la carretera menys en el kilòmetre que ara es va a condicionar, que era un tram pendent de millores. A més, està prevista una altra actuació en la CV-580 per a la contenció de talusos, des del kilòmetre 21.750 al 21.950, en una zona pròxima a Bicorp, on solen haver-hi incidències en períodes de fortes pluges.

 

Aquest traçat, de titularitat provincial, pertany a la demarcació de L'Alcúdia, que abasta les comarques de La Costera, La Canal de Navarrés, La Vall d'Albaida i La Safor. La intervenció plantejada se suma a accions de millores funcionals realitzades enguany en diferents punts de les vies de la demarcació, en el desenvolupament de la qual la Diputació de València ha invertit un poc més d'1,28 milions d'euros.

 

El diputat de Carreteres ha recordat que la Diputació de València inverteix cada any 40 milions d'euros en els més d'1.800 kilòmetres de la seua xarxa viària, dels quals la major part es destina a conservació i manteniment, amb actuacions que han anat encaminades a millorar l'estat de ferms, renovar senyalitzacions, construir rotondes, “actuacions que en el seu conjunt cerquen dotar de major seguretat a la circulació de vehicles i reduir la sinistralitat derivada de punts negres o trams conflictius”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet