Versió per a imprimir

La Diputació de València i AECC corren contra el càncer el diumenge, 2 d'octubre

  • L'AECC València organitza una marxa, una carrera, una patinada i una classe d’exhibició de ciclisme de sala, activitats per a les quals continua obert el termini d'inscripció
  • La diputada de Joventut, Igualtat i Esports, Isabel García, arreplega el dorsal de la Diputació, que coŀlabora en aquesta iniciativa, la fi de la qual és recaptar fons per a la investigació contra el càncer
Comité Honor Valencia Contra el Cáncer_0.jpg
25/09/2016

L'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de València ha presentat la I Acció Solidària València contra el Càncer, un esdeveniment multitudinari que compta amb la coŀlaboració del Servei d'Esports de la Diputació de València i omplirà els carrers de València diumenge que ve, 2 d'octubre, de ciutadans compromesos amb la promoció d'hàbits de vida saludable i la recaptació de fons per a la investigació contra el càncer.

 

«L'esport és, en si mateix, la millor forma de cuidar-se, i quan l’unim a una bona causa, com és la lluita contra el càncer, encara cau millor», en paraules de la diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García, qui forma part del comité d’honor de la iniciativa i ja ha arreplegat el dorsal de la Diputació com a entitat coŀlaboradora i participant.

 

AECC València ha organitzat un conjunt d'activitats esportives per a tots els nivells, que començaran a les 9 h i continuaran fins a les 13 h amb el fi de reunir xiquets, jóvens, adults i majors que vullguen unir-se a aquesta iniciativa. El dia començarà amb una gran patinada popular a les 9 h i una carrera de 5 km a les 9:15 h. També de 5 km és la marxa organitzada a les 10 h i, finalment, hi haurà una classe d’exhibició de ciclisme de sala, que concentrarà els fans del ciclisme en pista coberta en la plaça de l'Ajuntament de 9 a 13 h. El termini d'inscripció per a aquestes activitats continua obert en la pàgina web de la iniciativa: valenciacontraelcancer.com.

 

Fons per a investigació oncològica

Aquesta carrera s'emmarca dins del Circuit Provincial AECC València Contra el Càncer, que celebra enguany la segona edició amb el repte d'ampliar el seu abast per a arribar a les grans poblacions i abastar tot el mapa de la província de València. Així mateix, s'han incrementat el nombre de marxes perquè tots els ciutadans, sense distinció d'edat ni condició física, puguen participar.  L’objectiu és recaptar 180.000 euros en inscripcions per a finançar tres projectes d’investigació oncològica en institucions valencianes enguany, una xifra que se sumarà als 66.245 euros recaptats el 2015, que ja s'han destinat a un projecte de investigació de càncer de còlon.

 

Amb el lema «Et mous amb nosaltres?», esport i solidaritat marxen junts en aquest circuit, que compta amb la coŀlaboració de la Diputació Provincial de València.

 

En paraules del president d'AECC València, Tomàs Trénor, aquest circuit «posa l'accent en l'exercici físic com a mitjà per a previndre el càncer i suportar millor tots els processos de la malaltia, perquè practicar una activitat harmònica i moderada està associada amb la reducció del risc de distints tipus de càncer, inclòs el de mama i el de còlon. A més, està demostrat que les persones actives toleren millor els tractaments que les sedentàries».

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet