Versió per a imprimir

La Diputació de València i la Fundació Rodríguez de la Fuente renoven la seua aliança en benefici dels arbres monumentals

  • Alfonso Rus: «Conservar i fomentar la natura és imprescindible i la Diputació està orgullosa de coŀlaborar amb Arbres singulars dels nostres pobles»
  • Odile Rodríguez de la Fuente: «Este projecte reflectix la forma de pensar de la nostra fundació i estem encantats que la Diputació coŀlabore amb nosaltres»
Alfonso Rus, Odile Rodríguez de la Fuente i Rafael Pérez
07/11/2012

 

El president de la Diputació, Alfonso Rus, i el diputat d'Empreses Públiques, Rafael Pérez, han rebut la presidenta de la Fundació Félix Rodríguez de la Fuente, Odile Rodríguez de la Fuente, per a renovar el conveni de coŀlaboració vigent des del 2009 per a fomentar la protecció, conservació i posada en valor dels arbres a tota Espanya.

 

Durant la renovació de l'acord per a enguany, que ha sigut subscrit hui a la Diputació de València, Alfonso Rus ha comentat que conservar i fomentar la natura «és imprescindible i la Diputació de València està orgullosa de coŀlaborar amb el projecte Arbres singulars dels nostres pobles».

 

Gràcies a este acord, denominat «Arbres singulars dels nostres pobles. Protecció, atenció i divulgació. Un patrimoni únic i irrepetible», les dos institucions desenvoluparan una campanya nacional de divulgació basada en la distribució de manuals de bones pràctiques a ajuntaments, conselleries, universitats i totes aquelles entitats relacionades amb la protecció del patrimoni arbori, dirigit enguany especialment a l'arbre de l'olivera.

 

L'acord perseguix, amb l'enviament dels manuals, promoure que els ajuntaments de tota Espanya adopten l'Ordenança Municipal de Protecció de l'Arbratge d'Interés Local.

 

El diputat d'Empreses Públiques, Rafael Pérez, ha manifestat que la finalitat d'este tractat és «coŀlaborar directament amb fundacions que estimen i es preocupen pel medi natural i que fomenten que este medivaja a més».

 

D’altra banda, Odile Rodríguez de la Fuente ha expressat la seua satisfacció«pel gran compromís»que hi ha entre la Diputació i la Fundació Félix Rodríguez de la Fuente i ha explicat que «el projecte Arbres singulars dels nostres pobles, reflectixtotalment la forma de pensar de la Fundació».

Declaracions d'Odile Rodríguez de la Fuente
Declaracions d'Odile Rodríguez de la Fuente
Declaracions de Rafael Pérez
Declaracions de Rafael Pérez
Firma del tractat entre la Diputació i la Fundació Rodríguez de la Fuente
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet