Versió per a imprimir

La Diputació de València renova el conveni amb la Fundació Levante UD en el seu compromís amb l’esport base, femení i inclusiu

  • Com a novetats enguany s’ha organitzat el Primer Torneig de Futbol 8 Inclusiu i de Futbol 7 Femení Amateur
Imagen
17/11/2016

La diputada de l'Àrea d'Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García, s'ha reunit amb el president de la Fundació Levante UD “Cent Anys”, José Manuel Forts, per a renovar el conveni que la institució provincial manté amb l'entitat sense ànim de lucre. Com a novetats enguany s'ha organitzat per primera vegada el Torneig de Futbol 8 Inclusiu per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual, així com el primer Torneig Comunitat Valenciana de Futbol 7 Femení Amateur.

 

“Aquest conveni reforça el compromís de la Diputació de València amb l'esport base, femení i inclusiu. És important poder aportar el nostre gra d'arena a aquest projecte consolidat i amb una projecció més enllà de la província de València, que arreplega els valors del món de l'esport i l'essència d'aquesta nova Diputació”, ha destacat la diputada de l'Àrea d'Igualtat, Joventut i Esports.

 

Amb un pressupost de 250.000 euros, en el conveni s'estableix el suport i la col·laboració entre ambdues entitats en els àmbits social i esportiu, amb l'objectiu d'eliminar barreres i afavorir la inclusió a través de l'esport, en aquest cas del futbol. Entre les activitats amb un matís més social destaca el Primer Campionat Nacional “Tots Juguem”, en el qual a més dels nous tornejos de Futbol 8 i Futbol 7 s'ha organitzat el tercer torneig escolar Club dels Xiquets.

 

La Diputació de València, com a patrona de la Fundació Levante UD “Cents Anys”, manté amb la renovació d'aquest conveni el seu compromís amb la promoció del deporte base, així com amb el foment de l'activitat física inclusiva i femenina, com a valors que vertebren la societat i promouen la igualtat d'oportunitats, així com l'equitat social i de gènere.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet