Versió per a imprimir

La Diputació destina 79.758 euros per a adequar l'entorn del mercat municipal de Xirivella

  • J.J. Medina, vicepresident: "El Pla d'Actuacions Programades (PAP) ha contribuït a millorar l'estat de les hisendes locals per assegurar l'adequada prestació de servicis als ciutadans"
  • Enrique Ortí, alcalde de Xirivella: "Es tracta d'una obra molt important per a Xirivella i sobretot per al comerç local"
17/02/2014

La Diputació de València ha sufragat íntegrament les obres d'adequació de l'entorn del mercat municipal de la localitat de Xirivella, que es troben en la segona fase d'actuació, amb un cost de 79.758 euros. D'esta manera, el projecte s'està redactant ara mateix i s'espera que, al llarg d'este mes de febrer, es licite per a començar les obres entre els mesos de març i abril pròxims.

Així mateix, la donació econòmica de la corporació provincial servirà per adequar els tres accessos que presenta el mercat municipal, amb la inclusió de portes automàtiques que milloraran l'accessibilitat, a més de reduir les barreres arquitectòniques.

També serà possible canviar les reixes que tanquen les portes per unes portes de fusta plegables, que tindran com a objectiu garantir una major protecció a la zona.

La segona fase d'adequació culmina amb el tancament dels contenidors de l'exterior per tal de millorar l'estètica externa.

El projecte té un pressupost total de 147.910 euros, subvencionat completament per l'ens provincial i procedents del Pla Provincial d'Obres i Servicis de la Diputació. En la seua primera fase d'actuació, es va realitzar la peatonalització del carrer Lluís Vives, la substitució del terra de la plaça, com també la pintada exterior del mercat i una instal·lació de zones de descans amb bancs amb més il·luminació i vegetació.

Gràcies a la Diputació de València, l'Ajuntament de Xirivella pretén contribuir a millorar la qualitat urbanística de l'entorn del mercat municipal, el que repercutirà en potenciar comercialment la zona.

 

Pressupost total (en euros)              Pressupost 2a fase (en euros) 
       147.910                                                            79.758

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet