Versió per a imprimir

La Diputació distribuïx 153.000 euros en ajudes als llogarets i pedanies de la Safor

  • El Pla de Nuclis 2012 finançarà amb 3,2 milions d'euros un total de 120 projectes municipals
  • Algunes de les obres milloraran l'equipament de servicis públics, l'asfaltatge de carrers i l'acondicionament d'edificis i places
Juan José Medina
28/05/2012

La Diputació de València invertirà enguany un total de 153.000 euros entre els llogarets i pedanies de la Safor per a escometre nous projectes de desenvolupament d'estos nuclis de població xicotets.

El Pla de Nuclis impulsat per la institució provincial des de 1996 és un programa dirigit a resoldre les carències de les poblacions d'àmbit territorial inferior al municipi «amb l'objectiu que qualsevol veí, visca en el nucli que visca, compte amb els mateixos servicis, equipaments i infraestructures que el ciutadà que residix en el municipi», segons ha explicat el diputat de Cooperació Municipal, Juan José Medina.

La Diputació ha destinat enguany un total de 3.200.000 euros a la millora d'infraestructures i servicis de llogarets i pedanies.

El pla permetrà executar, en localitats allunyades dels nuclis urbans grans, 120 projectes bàsics i indispensables relacionats amb la dotació d'equipament, urbanització de carrers, enllumenat públic i construcció d'edificis, entre altres.

Medina ha afirmat que el programa provincial «manté enguany la mateixa inversió que en els últims exercicis per a continuar donant servici a tots els ciutadans de la província, independentment del seu lloc de residència».
 

MUNICIPI

OBRA

SUBVENCIÓ (euros)

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA

Millora de l'equipament de servicis  públics a Sotaia

20.000

OLIVA

Nucli Camatxo-Eras de Juan. Asfaltat del carrer Covatelles

18.000

RAFELCOFER

Adequació del Centre Cultural el Raval

45.000

SIMAT DE LA VALLDIGNA

Acondicionament de l'edifici de l'antiga escola per a usos múltiples i del seu entorn per a zona d'esplai al nucli urbà de Pla de Corrals

40.000

VILLALONGA

Remodelació i adequació de la plaça de la Safor al barri de l’Alcúdia

30.000


Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet