Versió per a imprimir

La Diputació estudiarà com col·laborar amb Utiel en la rehabilitació de la plaça de bous danyada per les pluges

  • L'alcalde, Fernando Benlliure, destaca que l'històric edifici no solament s'utilitza per a festejos taurins, sinó per a l'organització de diferents activitats culturals durant tot l'any
Imagen
16/02/2017

El diputat de l'àrea d'Hisenda i de la Plaça de Bous, Toni Gaspar, ha visitat el municipi d'Utiel, on ha comprovat l'estat en el qual es troba la plaça de bous del municipi, una de les més antigues de la Comunitat Valenciana, i ha mostrat la seua disposició a estudiar de quina manera la Diputació de València pot col·laborar en la rehabilitació de la part de les instal·lacions que s'han deteriorat després del recent episodi de pluges.

 

L'edifici, encara que es troba en funcionament, conté algunes zones danyades en la part superior de les graderies, en l'àrea de les naies, la qual cosa fa que al voltant del 20% de la instal·lació es trobe inutilitzada. Les últimes pluges de desembre van agreujar la situació, amb el que segons l'alcalde del municipi, Fernando Benlliure, existeix risc de despreniments.

 

“Des de l'ajuntament hem fet alguna reforma, però es necessita una rehabilitació en major profunditat”, ha destacat l'alcalde. La plaça de bous d'Utiel data del segle XIX i és un dels edificis emblemàtics del municipi. Amb una façana d'estil mudèjar, en el recinte no solament s'organitzen festejos taurins, sinó tal com ha destacat Fernando Benlliure, també activitats culturals.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet