Versió per a imprimir

La Diputació finalitza les obres de reasfaltat de la CV-364 a Benaguasil

  • L'actuació, amb una inversió de 1,1 milions d'euros, ha renovat per complet una carretera per la qual circulen diàriament 1.500 vehicles i que presentava una notable deterioració
Imagen
14/12/2018

La Diputació de València ha finalitzat les obres de reforç del ferm de la CV-364, a Benaguasil, una actuació que ha servit per a renovar el ferm d'aquesta carretera que presentava, sobretot en els tres primers quilòmetres, una notable deterioració. Els blandons i deformacions de l'asfalt dificultaven la circulació en una via per la qual transiten diàriament 1.500 vehicles, dels quals un 4% són vehicles pesats.

 

L'obra, desenvolupada per l'àrea de Carreteres i Infraestructures de la Diputació, plantejava la rehabilitació integral del tram comprés entre el quilòmetre 0, al costat de la CV-50, i el quilòmetre 6. Amb un pressupost global d'1.153.039 euros i un termini d'execució de 3 mesos, durant els quals ha sigut necessari tallar al trànsit la CV-364, s'ha renovat completament el paviment, s'han sanejat i reparat les zones més deteriorades, s'han executat cunetes de formigó, millorat el drenatge i renovat la senyalització tant horitzontal com vertical.

 

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, explica que amb aquesta obra “s'actualitza i posa al dia la carretera, augmentant notablement la seguretat dels prop de 1.500 usuaris que circulen diàriament entre Benaguasil i Pedralba, i que ja no s'hauran d'enfrontar als continus sots i desperfectes que s'havien convertit en una constant, sobretot en el primer tram”.

 

En conjunt, l'àrea de Carreteres i Infraestructures de la Diputació ha invertit en la millora de les vies de la comarca del Camp de Túria més de 4,5 milions d'euros en diferents projectes de reasfaltat, millora de senyalització i interseccions o creació d'itineraris ciclopeatonals. Així, a les millores ja executades a Nàquera, Museros, Serra o Benaguasil, se sumen les que està previst iniciar en les pròximes setmanes en Riba-roja, Bétera i La Pobla de Vallbona.

 

A aquestes inversions en projectes de construcció, se sumen els prop de 1,5 milions d'euros anuals que la Diputació inverteix des del servei de Conservació i que no solament permeten mantindre les condicions de serveis viaris i seguretat en les carreteres sinó que, després de l'augment del 40% aplicat en 2017 al pressupost, estan servint per a executar millores funcionals i actuacions de conservació extraordinària en pràcticament tots els municipis.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet