Versió per a imprimir

La Diputació impulsarà accions formatives en els municipis per a fomentar les empreses d'economia social

  • El president, Jorge Rodríguez, es reuneix amb els responsables de la Federació d'Empreses Valencianes d'Economia Social (FEVES), que sol·licita col·laboració en la seua tasca de formar i fomentar l'ocupació
Imagen
14/12/2016

La Diputació de València impulsarà accions formatives en les comarques valencianes encaminades a fomentar l'economia del ben comú i la creació d'empreses sobre la base de l'economia social enfront del tradicional modele capitalista. Així ho va avançar el president, Jorge Rodríguez, en la reunió amb els responsables de FEVES, la Federació d'Empreses Valencianes d'Economia Social.

El president i el vicepresident de FEVES, Miguel Miñana i Samuel Gramaje, han sol·licitat a la Corporació provincial col·laboració per a impulsar la creació d'aquest tipus d'empreses que es regeixen per valors humans com la confiança, l'honestedat i la cooperació, amb avantatges legals que els permeten sobreviure enfront dels valors tradicionals centrats en la competència. 

Per la seua banda, Jorge Rodríguez ha demanat als responsables de FEVES que presenten una proposta detallada amb un llistat de conferències en matèria d'economia social que la Diputació s'encarregarà d'estudiar, amb vista a impartir-les amb els seus propis recursos formatius. La idea és que aquestes sessions formatives en matèria d'economia social arriben a les capitals de comarca a través dels recursos educatius de la Diputació. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet