Versió per a imprimir

La Diputació invertirà 2,4 milions d’euros en millorar la seguretat en la CV-657 a Fontanars dels Alforins

  • La institució provincial inicia el procediment per a l'expropiació dels terrenys necessaris per ampliar l'amplària dels dos carrils de circulació i dotar a la via de vorals a banda i banda
  • L'actuació inclou la millora del traçat de les quatre corbes existents i la renovació de la senyalització
  • Jorge Rodríguez recorda que cada any es destinen 40 milions d'euros a realitzar actuacions “l’objectiu fonamental de les quals és dotar de major seguretat a la circulació de vehicles i persones en les carreteres valencianes”
Imagen
04/05/2017

La Diputació de València acaba de donar llum verda al projecte de condicionament i ampliació de la plataforma de la carretera CV-657 al seu pas pel terme municipal de Fontanars dels Alforins. Es tracta d'una actuació integral en la qual la institució provincial té previst invertir 2.398.334 euros amb l'objectiu de millorar la seguretat en la circulació sobre un tram de quatre quilòmetres que discorre per la província de València i que va des de la intersecció amb la CV-660 fins a Fontanars dels Alforins.

 

Per a açò, el projecte inclou l'ampliació de la plataforma des dels 5,5 metres actuals fins als 8 projectats, la qual cosa permetrà dotar a la via de dos carrils de circulació de 3 metres cadascun, vorals d'1 metre a banda i banda i bermes de mig metre. Per a dur a terme l'actuació, la Diputació de València ha d'obtenir prèviament la titularitat dels terrenys adjacents, per la qual cosa aquesta mateixa setmana s'han iniciat els tràmits necessaris per a executar les expropiacions.

 

A més d'ampliar la calçada, està previst millorar el traçat en les quatre corbes que se succeeixen entre els quilòmetres 0,900 i 3,700, dotant-les d'un major ràdio per a millorar la seguretat vial. Aquestes actuacions, unides a la renovació del ferm i de la senyalització contribuiran a augmentar considerablement la seguretat en la circulació en una carretera que compta amb una intensitat mitjana de circulació de 500 vehicles al dia.

 

El President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha recordat que la institució provincial inverteix cada any en els més d'1.800 quilòmetres de la seua xarxa viària 40 milions d'euros “que van destinats a desenvolupar actuacions que el seu objectiu fonamental és dotar de major seguretat a la circulació de vehicles i persones i reduir la sinistralitat derivada de punts negres o trams conflictius”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet