Versió per a imprimir

La Diputació millora el sistema de contenció del pont sobre el Pou Clar d'Ontinyent en la CV-655

  • L'execució de les obres, amb una inversió de 115.000 euros, requerirà tallar al trànsit la carretera entre Fontanars dels Alforins i la CV-81 des d'aquest dimecres fins al dimarts 15 de gener
Imagen
09/01/2019

Amb motiu de les obres de millora del pont sobre el Pou Clar a Ontinyent, la carretera CV-655 romandrà tallada al trànsit entre Fontanars dels Alforins i la CV-81 des d'aquest dimecres fins dimarts que ve dia 15, en horari diürn. Amb aquesta actuació, en la qual l'àrea provincial de Carreteres invertirà 115.000 euros, es dotarà el pont d'un sistema de contenció de vehicles per a millorar la seguretat.

 

En l'actualitat, el pont sobre el Pou Clar en la CV-655 no disposa de sistema de contenció, tan sols una barana escalable que a més es troba molt deteriorada a causa de l'acció de la climatologia i diferents impactes de vehicles. Per a solucionar-ho, l'àrea de Carreteres de la Diputació de València ha programat la col·locació d'un nou sistema de contenció tipus N2, així com la substitució de la barana actual per una altra no escalable. Addicionalment es repararan els desperfectes existents en la llosa del pont provocats per impactes de vehicles.

 

Aquesta actuació forma part del projecte de millora del drenatge i la seguretat viària en diverses carreteres de la demarcació de L'Alcúdia, que inclou més d'una vintena d'obres a les comarques de La Costera, La Canal de Navarrés, La Safor i La Vall d'Albaida, amb una inversió global de 1,6 milions d'euros. Entre les actuacions a executar figuren intervencions en glorietes urbanes, renovació de senyalització vertical i reparacions de ponts, com la del Pou Clar.

 

En conjunt, l'àrea de Carreteres i Infraestructures de la Diputació ha executat o té previstes a la comarca de La Vall d'Albaida inversions per valor de 8,9 milions d'euros en diferents projectes de reasfaltado, millora de senyalització o interseccions i creació d'itineraris ciclopeatonales.

 

A aquestes inversions en projectes de construcció, se sumen els prop de 600.000 euros anuals que la corporació inverteix des del servei de Conservació i que no solament permeten mantindre les condicions de serveis viaris i seguretat en les carreteres sinó que, després de l'augment del 40% aplicat en 2017 al pressupost, estan servint per a executar actuacions de millores funcionals i de conservació extraordinària en pràcticament tots els municipis.

 

INICI DEL TALL: 9 de GENER de 2019.

FI DEL TALL: 15 de GENER de 2019.

ITINERARI ALTERNATIU: Per Carrer Carril, CV-660

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet