Versió per a imprimir

La Diputació presenta «Bressolant», un llibre-disc de cançons de bressol

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
30/11/2016

La Diputació de València presenta demà dijous, 1 de desembre, «Bressolant», un llibre-disc dedicat a les cançons de bressol. Aquest treball compta amb textos deJosep Vicent Frechina, il·lustracions d’Irene Bofill i edició d’Andana Editorial.

 

En el mateix, intervenen grups i cantants com Mara Aranda, Mireia Vives, Tatiana Prades, Eva Dénia, Miquel Gil, Pep Gimeno ‘Botifarra’, Teresa Segarra, el Grup Carraixet, Dani Miquel, Maria Amparo Hurtado, Cristina Blasco o Clara Andrés, entre d’altres.

 

En l’acte de presentació intervindran el diputat de Cultura, Xavier Rius, la cap de la Unitat de Normalització Lingüística, Immaculada Cerdà, a més de Josep Vicent Frechina, autor del pròleg i de la tria del llibre-disc.

 

A les 19:00 hores, el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM) acollirà les actuacions de Mireia Vives, Tatiana Prades, Eva Dénia, Teresa Segarra, Carraixet, Maria Amparo Hurtado, Cristina Blasco, Clara Andrés i el grup Bressol, els quals interpretaran les cançons de bressol que han versionat.

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Dijous, 1 de desembre de 2016.

Hora: 12:30 hores.

Lloc: Sala de Premsa. Diputació de València. Pl. de Manises, núm. 4. Valencia. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet