Versió per a imprimir

La Diputació subvenciona l'acolliment a València de 28 xiquets sahrauís

  • Vacances en Pau està destinat a la sensibilització i solidaritat amb els sahrauís residents en els campaments de refugiats de Tinduf, en el sud-oest d'Algèria
  • La Corporació provincial finançarà el viatge i el segur dels menors acollits en famílies de la província
Imagen
30/06/2017

A més de les altes temperatures de l'estiu, Vacances en Pau pretén allunyar a 150 xiquets sahrauís de les dificultats que viuen diàriament en els camps de refugiats de Tinduf, en el sud-oest d'Algèria. La Diputació de València ha signat un conveni de col·laboració per a finançar, amb 19.165 euros, les despeses de desplaçament i segur dels 28 xiquets sahrauís acollits en la província.

 

El projecte signat pel president de la corporació, Jorge Rodríguez, i el diputat de Cooperació, Emili Altur, està destinat a l'acolliment temporal de menors víctimes del conflicte sahrauí. Vacances en Pau pretén oferir als xicotets un període de descans i desenvolupament personal en la llar de famílies de la Comunitat, així com promoure la tolerància i interculturalitat entre la societat sahrauí i valenciana.

 

Cada any, aquest programa s'organitza per la Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià. L'organització duu a terme un seguiment personal dels menuts, la salut en la qual es troben així com les necessitats afectives i la integració en la seua nova família.

 

La Corporació provincial finançarà el viatge i el segur dels menors acollits en famílies de la província de València. Així mateix, l'ajuda inclou la dotació d'una borsa d'equipatge i les despeses de gestió de l'organització, així com dels monitors que acompanyaran als menors durant les activitats lúdiques organitzades.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet