Versió per a imprimir

La Diputació trau a licitació la millora de la CV-673 de Bellreguard a la platja i contempla la conexió ciclopeatonal

  • L'obra preveu ampliar la plataforma de la carretera, millorar el seu drenatge, la seua funcionalitat i la seguretat vial, i demana a l’adjudicatari que estudie un traçat per a vianants i ciclistes
Imagen
29/03/2017

La Diputació de València ha publicat en el BOP l'anunci per a la licitació del contracte de serveis per a la millora de la CV-673 de Bellreguard a la CV-670, en el tram comprès entre el punt quilomètric 0.400 i l'1.200. Es tracta de la redacció de l'estudi de solucions i projecte de construcció de l'ampliació de la plataforma, millora del drenatge, la funcionalitat i la seguretat vial de la carretera.

 

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha assenyalat que l'adjudicatari “haurà de estudiar, així mateix, la possibilitat de connexió de vies per a vianants i ciclistes entre Bellreguard i la platja, doncs les connexions verdes són l'aposta d'aquesta Diputació”. La Corporació provincial és titular de la carretera CV-673, que dóna eixida cap a la costa a la població de Bellreguard.

 

El tram objecte del projecte comença a l'eixida de la població, on la carretera s'estreny i discorre encaixonada entre murs i una estructura de pas inferior sota el ferrocarril, presentant importants problemes de drenatge. El tram finalitza en el punt quilomètric 1.200, on la carretera ja va ser condicionada temps arrere.

 

El licitador que resulte adjudicatari del contracte haurà d'estudiar i projectar l'ampliació de la plataforma, la millora del drenatge, la funcionalitat de la carretera i la seua seguretat vial.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet