Versió per a imprimir

La Diputación reobri aquest divendres la CV-580 entre Dos Aguas i Millares

  • La carretera tornarà a estar en servei de forma provisional amb sentits alternatius de circulació, regulant el trànsit amb semàfors per a facilitar els desplaçaments en aquestes dates festives
  • Dimarts que ve 27 de desembre es reprendran els treballs de condicionament de la via per a la seua posada a punt definitiva, després de l'episodi de fortes pluges que va provocar els despreniments
Imagen
23/12/2016

La Diputació de València reobrirà aquest divendres de manera provisional la CV-580 entre Dos Aguas i Millares per a facilitar els desplaçaments que es puguen produir aquestes dates amb motiu de les festes nadalenques. Està previst que la circulació es regule amb sentits alternatius mitjançant una senyalització adequada i l'ús de semàfors en la zona. L'Àrea de Carreteres preveu que a partir del dimarts 27 de desembre es reprenguen els treballs de condicionament per a la posada a punt definitiva del traçat.

 

Amb la reobertura d'aquesta carretera es recupera la normalitat en la xarxa viària provincial després de l'últim temporal de pluges, ja que la CV-428 d'accés a Cortes de Pallás va tornar a funcionar aquest dijous 22 de desembre. Durant aquests dies de fortes pluges, el Servei de Conservació i Explotació de Carreteres ha atès 150 incidències en 59 vies de la xarxa provincial, que compta amb 1.800 kilòmetres de traçat.

 

En aquest episodi de fortes pluges i vent, el Servei de Conservació i Explotació de Carreteres ha mobilitzat a 60 operaris ininterrompudament per a reforçar la seguretat, de manera que ha pogut atendre les diferents emergències produïdes en la xarxa viària. En l'operatiu s'inclou al personal especialitzat en el maneig de maquinària com retroexcavadores o camions grua, que han hagut d'intervenir en les incidències que revestien especial gravetat.

 

Les incidències més habituals han sigut les inundacions puntuals o generalitzades de les carreteres, així com en creuaments de llits que s'han desbordat per insuficient capacitat de drenatge; els despreniments de terra i blocs dels talusos de les carreteres, que requereixen d'accions preventives com l'adoptada a Cortes de Pallás per a minimitzar riscos i evitar situacions crítiques i moltes vegades inesperades; i la caiguda d'arbres en les calçades, on el vent té una especial influència.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet