Versió per a imprimir

La diputada Amparo Mora assistix a la gala benèfica d'Improasistencia

  • L'associació sense ànim de lucre està composta per voluntaris que treballen amb malalts mentals i crònics per a millorar la seua qualitat de vida
  • Mora: «Des de la Diputació de València donem suport al treball d'Improasistencia, que també ha posat el seu granet d'arena a l'Hospital Psiquiàtric de Bétera amb un taller de teatre»
Foto de grup amb els participants de la gala
17/10/2012

 

La diputada de Benestar Social i Sanitat, Amparo Mora, va assistir ahir a la gala benèfica de l'associació Improasistencia, que es va celebrar en l'Espai Rambleta amb l'objectiu de recaptar fons per a continuar assistint els pacients ingressats a la província de València per a millorar el seu estat d'ànim.
 
La Diputada declarà que «la labor humanitària que fan estos voluntaris amb les persones que patixen llargues malalties i necessiten un somriure és de reconéixer».
 
«Des de la Diputació de València donem suport al treball d'Improasistencia, que també ha posat el seu òbol per a millorar la qualitat de vida dels malalts de l'Hospital Psiquiàtric de Bétera amb un taller de teatre», ha comentat Mora.
 
L'acte va estar presentat per l'actriu Emma Ozores i pel president d'Improasistencia, Carles Castillo, qui va informar els assistents sobre la labor que exercix l'associació en els hospitals valencians.
 
Amb el lema «Fem teatre amb cor», l'acte solidari va arrancar amb l'actuació del grup de representació teatral i dansa Integrar-te, que va demostrar el seu talent sobre l'escenari amb elaborades coreografies.
 
A continuació era el torn de l'actriu Carola Maldonado, que va tirar mà de tot el seu repertori per a arrancar els somriures de nombrós públic totalment entregat.
 
El mag i monologuista Karim també va aportar un gra d'arena a esta causa benèfica i va pujar a l'escenari per a dur a terme un espectacle on humor i màgia es van combinar a la perfecció.
 
Per la seua banda, l'il·lusionista espanyol més internacional, Yunke, va portar la fantasia a la Rambleta amb una actuació amb què va oferir una degustació dels seus números més especials.
 
Com a plat fort, la gala benèfica va acollir un concert de les cançons més populars de Seguridad Social, que va alçar el públic amb els acords de Chiquilla.
 
 
Objectius
 
Els voluntaris d'esta organització sense ànim de lucre visiten els pacients adults hospitalitzats per patologies d'oncologia, cardiologia, malalties infeccioses i malalts mentals per a traure'ls un somriure.
 
L'objectiu d'Improasistencia és millorar la qualitat de vida i l'estat d'ànim dels pacients i dels seus familiars, ajudant-los a viure amb la malaltia.
Declaracions d'Amparo Mora
Declaracions d'Amparo Mora
Imatges de la gala
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet