Versió per a imprimir

La diputada de Memòria Històrica lamenta la mort d'Alejandra Soler

  • La diputada de Memòria Històrica, Rosa Pérez Garijo, ha enviat les seues condolences als familiars i amics d'Alejandra Soler, a qui considera un referent per als valencians i valencianes
  • La Delegació de Memòria Històrica de la Diputació de València ha encarregat una corona de flors i participarà en els actes de comiat de la mestra republicana
Imagen
01/03/2017

La diputada de Memòria Històrica, Rosa Pérez Garijo, ha lamentat la defunció aquesta matinada d'Alejandra Soler, històrica militant de la Federació Universitària Escolar i del Partit Comunista, a qui considera “un referent per als valencians i les valencianes”. “No debades –ha prosseguit Pérez Garijo– en 2015 va ser distingida com a filla predilecta de València i a l'any següent va rebre l'Alta Distinció de la Generalitat, sent la primera dona a rebre aquest guardó”.

 

“Hui és un dia molt trist” ha afirmat la vicepresidenta quarta de la Diputació, que ha anunciat que acudirà als actes de comiat de la mestra republicana.

 

“Alejandra Soler va ser una dona pionera tant en el camp de l'esport com en el de la docència i la seua trajectòria vital i el seu compromís és un exemple per a nosaltres ”, ha conclòs Rosa Pérez.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet