Versió per a imprimir

La diputada d'Igualtat mostra el seu suport a la Coordinadora d'Associacions de VIH i Sida de la Comunitat Valenciana

  • Isabel García assisteix a l'acte de lliurament de la VI Edició dels Premis Calcsicova, que cada any reconeixen la trajectòria i el treball de plataformes, organitzacions i empreses relacionades amb l'àmbit del VIH
La diputada Isabel García
08/10/2016

La diputada de Joventut, Igualtat i Esports, Isabel García, ha assistit al lliurament de la VI Edició dels Premis Calcsicova, organitzats per la Coordinadora d'Associacions de VIH i Sida de la Comunitat Valenciana, que cada any reconeixen la trajectòria i el treball de plataformes, organitzacions i empreses relacionades amb l'àmbit del VIH.

“Aquests premis suposen una plataforma per a sensibilitzar a la societat i contribuir a una major visibilització de les persones que cada dia defensen els drets dels afectats pel VIH”, ha destacat la diputada provincial, a més d'assegurar que la Diputació de València “seguirà dóna suport i col·laborant en causes justes com aquesta”.

Els Premis Calcsicova presenten cinc categories diferents. La categoria de prevenció ha reconegut el treball de Barcelona CHECKPOINT en el centre comunitari de detecció del Virus de la Immunodeficiència Humana (VIH) i altres Infeccions de Transmissió Sexual (ITS). La categoria de reivindicació ha premiat a la Comissió de la Dona (CERMI-CV), per la seua labor de defensa dels drets de les dones i les seues mobilitzacions periòdiques, i per la defensa dels drets de les xiquetes i dones amb discapacitat. 

En la categoria de comunicació, s'ha premiat el Moviment contra la Intolerància, per la seua labor de visibilització continuada als delictes d'odi i pel seu treball de sensibilització cap a la societat. En quart lloc, la Coordinadora ha reconegut la trajectòria del doctor Portilla en la categoria sanitària, pel seu tracte amb les persones i la seua implicació amb el VIH. Finalment, a través de la categoria d'activisme s'ha otorgat el premi especial a Carmen Roca per la seua dedicació de 25 anys a gestionar la Caseta de Paterna on ha atés les més de cent vint persones que, diàriament i durant els últims anys, mengen en les seues instal·lacions.
 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet