Versió per a imprimir

La final de la Lliga de Raspall femenina enfrontarà a Bicorb i Borbotó A

  • Aquest cap de setmana comencen a Gavarda les finals del campionat autonòmic de raspall que celebren enguany el seu 35º edició i en el qual col·labora la Diputació de València
Imagen
29/06/2018

Les finalistes de la Lliga de Raspall d'Elit femení, Bicorb i Borbotó A, han arribat després d'una intensa lliga que va començar al març després de deixar a altres equips de nivell en semifinals, com Beniparrell i Borbotó B. L'equip representant de Bicorb jugarà amb la seua parella habitual, Mar i Victoria, mentre que per Borbotó A jugaran Anabel, Mónica i Empare. La gran final tindrà lloc aquest dissabte 30 de juny, a les 17:30 hores, en la pista de raspall de Gavarda, i serà televisada per la televisió pública valenciana.

 

El cap de setmana serà intens també en el raspall masculí. El dissabte a la vesprada s'enfrontaran Waldo, Pau i BaldO del Piles a Guille, Vicent i Ibiza del Xeraco B en primera A. La resta del programa comença aquest divendres amb les primeres finals femenines. Obrirà la vesprada la final de quarta B, amb les xiques de Quatretonda i l’Alquería d’Asnar; seguida per la partida de tercera entre Beniparell i Oliva. La jornada la tancarà la final de quarta A entre Meliana i Borbotó. El cap de setmana s'estrenarà amb la final de la divisió de plata femenina entre Bicorb i Beniparrell i la de Quarta B masculina entre Moixent i Xeraco.

 

La vinculació de la corporació provincial amb el món de la pilota s'estén als campionats que vertebren el territori i promocionen l'esport local. En aquest context es van presentar a principis de juny els trofeus Diputació de Raspall i Escala i Corda, que van tenir com a principal novetat que les partides de pilota van arribar a les províncies d'Alacant i Castelló. La corporació provincial, des de l'àrea que dirigeix la diputada Isabel García, continua recolzant un esport insígnia de la cultura valenciana que té cada vegada més presència femenina i de més qualitat.

 

En aquesta línia, la Diputació va anunciar la inversió de 2 milions d'euros en la recuperació de trinquets i espais vinculats al món de la pilota en els municipis valencians entre enguany i el pròxim. Aquesta partida, avançada durant la presentació de les copes de Raspall i Escala i Corda que porten el nom de la corporació, serà gestionada per l'àrea d'Esports que dirigeix García i complementarà la línia d'inversió del Consell en trinquets, dins de la col·laboració entre ambdues institucions.

 

El president de la FPV, José Daniel Sanjuán, ha agraït el recolzament de la Generalitat i la Diputació de València a aquest projecte, al que enguany s'ha incorporat Bankia. “Portem treballant molt dur des de 2006 perquè la dona ocupe el lloc que li correspon, i avui és un dia en el qual tots i totes hem de felicitar-les per donar-nos el gran exemple de superació i professionalitat que veiem diàriament”.

 

 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet