Versió per a imprimir

La Junta de Portaveus de la Diputació acorda la celebració dels plenaris per al nomenament del nou president

  • La Diputació celebrarà dos sessions plenàries extraordinàries els propers dies 12 i 17 de juliol per acceptar la renúncia de Jorge Rodríguez i nomenar el nou cap de la corporació
  • Els portaveus dels distints grups de la corporació també han aprovat la celebració del Consell d’Administració de Divalterra per al proper dia 12
Imagen
10/07/2018

La Junta de Portaveus de la Diputació de València ha acordat, després de la reunió que han celebrat aquest matí, la convocatòria de dos sessions plenàries extraordinàries els propers dies 12 i 17 de juliol, i també la del Consell d’Administració de l’empresa pública Divalterra.

 

El dijous dia 12 de juliol a les 12 hores es celebrarà un plenari extraordinari en el que s’acceptarà la renúncia del president Jorge Rodríguez i el cessament del seu equip assessor. Així mateix, a les 13 hores es reunirà el Consell d’Administració de Divalterra.

 

El següent dimarts 17 de juliol es celebrarà una segona sessió extraordinària del ple de la Diputació en la que tindrà lloc la presa de possessió del nou diputat o diputada. A continuació, en aquest mateix plenari, es durà a terme el nomenament del nou president o presidenta de la corporació provincial.

 

Així mateix, els portaveus dels distints grups han consensuat la celebració del plenari ordinari del mes de juliol el proper dimarts 24.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet