Versió per a imprimir

La plaça de bous de València inicia aquesta setmana la programació de concerts de tardor

  • La Diputació de València oferirà actuacions fins al 10 de novembre amb Raphael, Manolo García i Maluma com a primers artistes convidats
  • El museu taurí y el coliseu valencià, declarat Bé d'Interès Cultural, han rebut més de 14.000 visites durant el mes d'agost
Imagen
12/09/2018

La plaça de bous de València inicia aquesta setmana la seua programació de concerts de tardor amb l'actuació de Raphael aquest dijous 13 de setembre, al que li seguiran Maluma i Manolo García el divendres i el dissabte, respectivament. Les funcions, amb una gran varietat d'artistes, se succeiran fins al pròxim 10 de novembre i consoliden al recinte, amb més de 150 anys d'història, com un espai cultural multiusos.

 

Després dels concerts de Raphael, Maluma i Manolo García, serà el torn de Pablo López i el veterà Miguel Ríos, els qui actuaran davant el públic valencià els dissabtes 22 i 29 de setembre. Ja a l'octubre, Melendi arribarà a la plaça de bous, propietat de la Diputació de València, el divendres 19 per a l'endemà donar pas al Festival Bojos per la música, que reunirà a històrics grups nacionals com a Seguretat Social, Regirar, La Unió, La Guàrdia i Dansa Invisible.

 

Com a contrapunt, el divendres 26 d'octubre els assistents al rode valencià podran delectar-se amb el Concert de benvinguda de la Universitat de València, que reunirà a l'Habitació Roja, Tremenda Gossada, Smoking Souls i Rural Zombies. El punt i final de la programació de concerts de tardor ho posarà Loquillo, el divendres 9 de novembre, i la cantant madrilenya Malú, el dissabte 10.

 

Cal assenyalar que alguns dels concerts ja han penjat el cartell de “no hi ha bitllets”, assegurant-se així l'aforament complet en el cus de Monleón, emplaçament triat de manera regular pels artistes d'actualitat. Amb aquesta programació de concerts, la Diputació es manté en la seua línia inicial que tenia com a objectiu convertir la plaça de bous en una plaça “de tots i per a tots”, oferint nous usos de l'edifici provincial per a gaudi de majories i ofertes musicals per a tots els gustos.

 

Més de 14.000 visites al museu taurí

 

El museu taurí, que inclou la visita a la plaça de bous de València sempre que no hi haja un esdeveniment en marxa en la mateixa, continua gaudint d'un gran atractiu turístic. Prova d'açò són les xifres registrades el passat mes d'agost, les quals superen els 14.000 visitants durant aqueix període estival. El coliseu, declarat Bé d'Interès Cultural, a més de ser un gran auditori a l'aire lliure i epicentre de variades manifestacions culturals, no deixa de tenir un important encant en el sector turístic de la capital del Turia.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet