Versió per a imprimir

La Ruta de la Salut de la Diputació consciencia als municipis valencians sobre alimentació i activitat física

  • La iniciativa visita aquesta setmana Antella, Barxeta, Albaida, Teresa de Cofrentes, Jarafuel i Estubeny
Imagen
04/11/2017

La Ruta de la Salut continua el seu recorregut pels municipis valencians per a conscienciar sobre la importància d'una adequada alimentació i la realització d'activitat física. Els professionals de l'Hospital General realitzen revisions mèdiques i xarrades perquè els assistents aprenguen a cuidar-se i aconseguir prevenir malalties, que amb la detecció precoç són més fàcils de tractar.

 

Durant les visites, els professionals sanitaris remarquen la importància de la prevenció, ja que la salut depèn dels actes i actituds del dia a dia (alimentació, activitat física, vida activa, emocions). Amb aquest objectiu treballa aquesta proposta de la Diputació de València, que compta amb la implicació d'alcaldes i regidors perquè es difonga aquest programa entre la ciutadania.

 

De la mateixa manera, també s’assisteix per a proporcionar les instal·lacions necessàries perquè puguen fer-se aquestes proves de manera totalment gratuïta en els seus propis pobles. Aquesta setmana la ruta passa per Antella, Barxeta, Albaida, Teresa de Cofrentes, Jarafuel i Estubeny, cites en les quals la població rebrà informació sobre com cuidar-se i portar un estil de vida saludable.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet