Versió per a imprimir

La vicepresidenta de la Diputació i el conseller Vicent Marzà visiten el CEIP Verge del Rosari de Massamagrell

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
12/04/2018

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, i el conseller d’Educació, Vicent Marzà, visiten este divendres 13 d’abril el CEIP Verge del Rosari de Massamagrell per conèixer les actuacions realitzades en aquest centre amb els 180.000 euros invertits a través del Pla Municipal de Manteniment d’Escoles que té per objecte realitzar actuacions de conservació i manteniment en centres d’Educació Infantil i Primària.

 

Amigó i Marzà estaran acompanyats durant la visita per l’alcalde del municipi de L’Horta Nord, Pep Galarza, i per altres membres de la corporació local. A les 11 hores està prevista la recepció en l’ajuntament i posteriorment es visitarà el centre educatiu on s’atendrà els mitjans.

 

El Pla Municipal de Manteniment d’Escoles forma part de les línies de col·laboració establertes entre els Ajuntaments, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana. En 2017 la corporació provincial va destinar més de set milions d’euros a aquest programa, amb els quals es varen realitzar intervencions en un total de 44 col·legis. El Pla Municipal de Manteniment d’Escoles tindrà continuïtat en aquest exercici 2018.

 

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Divendres, 13 d’abril de 2018

Lloc: Ajuntament de Massamagrell. Després es desplaçaran al centre on faran declaracions.

Hora: 11 hores

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet