Versió per a imprimir

L'advocat Carlos Sánchez Almeida i la periodista Laura Ballester responen a la pregunta: ‘Té límits la participació?’

  • La delegació de Transparència i Govern Obert, liderada pel diputat Roberto Jaramillo, organitza aquest dijous una taula redona sobre periodisme i participació ciutadana
Imagen
13/06/2017

‘Té límits la participació?’. Sobre aquest tema tractarà la primera taula redona del cicle Periodisme i participació ciutadana el pròxim dijous 15 de juny, organitzada per la delegació de Transparència i Govern Obert que lidera el diputat Roberto Jaramillo.

 

“Davant la possibilitat d'augmentar la transparència institucional i la participació ciutadana que ofereixen les noves tecnologies segueixen persistint obstacles que ho impedeixen. A voltes es tracta de pressions amb un origen difícil de determinar; en altres casos, de lleis absolutament regressives”, resa la convocatòria. L'objectiu d'aquesta trobada és analitzar els impediments per a aconseguir una democràcia plena i com es pot lluitar contra ells.

 

Com a ponents intervindran Carlos Sánchez Almeida, membre fundador del Bufet Almeida i de la Plataforma en Defensa de la Llibertat d’Informació, i Laura Ballester, redactora de tribunals del periòdic Levante-EMV. L’acte tindrà lloc a les 18:30 hores a la sala de la Muralla del Col.legi Major Rector Peset.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet