Versió per a imprimir

L'Ajuntament d'Alpuente projecta un pla de dinamització turística del municipi

  • La diputada de Turisme es reuneix amb l'alcaldessa per a conèixer les singularitats de la població dels Serrans
Imagen
26/03/2016

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, s'ha reunit en la Diputació de València amb l'alcaldessa d'Alpuente, Alicia Pérez, amb la finalitat de conèixer les singularitats del municipi dels Serrans i analitzar els seus projectes més immediats.
Moncho i Pérez han analitzat les diverses línies de subvencions per a ajuntaments, mancomunitats i associacions engegades recentment pel Patronat Provincial de Turisme de València, que ascendeixen a un total de dos milions d'euros i “aposten per la col·laboració amb tots els agents implicats en el sector turístic”, segons la diputada.
L'alcaldessa ha explicat que “Alpuente és un municipi molt xicotet, amb molt patrimoni i nombrosos nuclis de població, però pocs recursos per a mantenir-los i potenciar-los”.
“Volem fer un pla de màrqueting turístic per a promocionar tots els nostres nombrosos atractius naturals i patrimonials, per a aconseguir una major projecció de la localitat i afluència de visitants, per aquest motiu necessitem l'assessorament i l'ajuda econòmica de la Diputació”, ha conclòs.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet