Versió per a imprimir

L'Alt Túria soŀlicita ajuda per a mantindre la línia de La Juanita

  • El vicepresident Juan José Medina s'ha reunit hui amb el president de la mancomunitat, Ramiro Rivera
Imatge
24/10/2012

 

El president de la Mancomunitat de l'Alt Túria, Ramiro Rivera, ha mantingut una trobada hui amb el diputat de Cooperació Municipal de la Diputació, Juan José Medina, en la seu de la institució, per a soŀlicitar l'ajuda de la corporació provincial destinada a adquirir un nou microbús amb què renovar el vehicle actual que dóna servici de transport als pobles de la mancomunitat, conegut com La Juanita.

«És un servici tradicional en la nostra comarca, molt necessari i útil per als veïns dels cinc municipis que integren esta mancomunitat, perquè l'utilitzen tant coŀlegis, com associacions d'ames de casa i de dones, clubs esportius, persones majors, servicis socials, etc., per a desplaçaments locals i també per a acostar-nos a la ciutat», ha explicat Ramiro Rivera.
La Diputació va concedir a l'entitat local l’any passat una subvenció de 40.000 euros dirigida a l'adquisició del vehicle, el mateix import que resta per a la compra del nou microbús.

Rivera ha acudit a la institució provincial acompanyat pel responsable del parc de vehicles de la mancomunitat, Francisco Javier Oltra.

La Mancomunitatde l'Alt Túria agrupa els municipis d'Aras de los Olmos, Benagéber, Chelva, Titaguas i Tuéjar, i representa una població superior als 4.500 habitants.

Àudio
Àudio
Vídeo de la Mancomunitat de l'Alt Túria
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet