Versió per a imprimir

L'associació Tyrius de Picanya descobreix el patrimoni de la Diputació

  • L'activitat forma part del programa ‘Els dimecres ens veiem a la Dipu’, que inclou una ruta guiada amb explicacions històriques i arquitectòniques dels edificis de la corporació i el seu entorn
  • La diputada Isabel García destaca la importància d'aquest projecte “que dóna a conèixer una institució que ajuda a que les veïnes i veïns dels municipis valencians milloren la seua qualitat de vida”
Imagen
11/04/2018

Una trentena de dones de l'Associació Amas de casa Tyrius de Picanya han visitat aquest dimecres els edificis de la Diputació de València, acompanyades per la diputada Isabel García. L’activitat s'integra dins del programa “Els dimecres ens veiem a la Dipu”, una ruta guiada que dóna a conèixer el patrimoni històric, arquitectònic i cultural de la corporació.

 

La primera parada han sigut els palaus de la Batlia i la Scala, on es troba la seu central de la Diputació. Allí, els visitants, la majoria dones associades de Tyrius en el municipi, han pogut ocupar els escons del saló de plens per a escoltar les explicacions sobre com funciona la corporació. “És una institució, ha ressaltat la diputada Isabel García, que ajuda als municipis a millorar la seua qualitat de vida”. “En aquesta legislatura, ha assegurat, hem aconseguit que les ajudes arriben a tots els municipis i que siguen els seus alcaldes i alcaldesses els que decidisquen on invertir-les perquè són els que coneixen les necessitats reals dels seus veïns”. Després, la ruta ha continuat en el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM).

 

Una de les grans apostes del president, Jorge Rodríguez, és acostar la Diputació a les valencianes i valencians perquè, segons les seues paraules, “no es pot estimar allò que no es coneix”. D'ahí aquest programa, ‘Els dimecres ens veiem a la Dipu’, que naix com a complement al programa ‘Açò és la Dipu’, fruit del seu bon acolliment.

 

La ruta guiada està dirigida a col·lectius de dones i persones majors de 65 anys, jubilats i acompanyants, que tinguen la condició de veïns de qualsevol dels municipis de la província de València. Per a participar han d'enviar les seues sol·licituds a través dels seus respectius ajuntaments o associacions municipals, que col·laboren en l'organització de la visita. Les inscripcions es poden formalitzar ja i estaran obertes fins al 30 de setembre de 2018.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet