Versió per a imprimir

Les ajudes de la Diputació a l'esport beneficien tres clubs de Godelleta i un de Cheste a la Foia de Bunyol

  • El bunyolenc Néstor Andrés González rebrà una subvenció com a esportista d'elit, i, en la convocatòria de la Plana d’Utiel, el beneficiari ha sigut l'utielà Víctor Ruiz Orden
  • La diputada d'Esports, Isabel García, destaca el suport de la institució provincial a «organitzacions i jóvens que contribueixen a la promoció de l'esport amb la seua activitat»
pilota_valenciana_0.jpg
20/12/2016

L'Àrea d'Esports de la Diputació de València acaba de resoldre dos noves convocatòries de subvencions dirigides específicament a les entitats esportives de la província, amb les quals tres clubs de Godelleta i un de Cheste rebran enguany 66.900 euros per a promocionar i desenvolupar activitats esportives. També s'ha resolt la convocatòria destinada a esportistes d'elit, que en aquest exercici beneficiarà, a la Foia de Bunyol, el bunyolenc Néstor Andrés González, i a la Plana d’Utiel, l'utielà Víctor Ruiz Orden.


La Diputació de València decidí enguany reconduir cap a la transparència les ajudes concedides als clubs i les entitats esportives de la província, que fins ara gestionava directament l'empresa pública dependent de la institució provincial. Les convocatòries que ara s'han resolt han sigut la dirigida a clubs d'elit i la destinada a l'organització d'esdeveniments extraordinaris. A aquesta darrera, destinada a promoure i desenvolupar esdeveniments esportius considerats d’una gran rellevància fonamentada en la repercussió social i l’alt nivell dels esportistes participants, només s'han presentat tres clubs de la comarca de la Foia de Bunyol: l'OD Godelleta Club de Futbol, el Club Pilotari Godelleta i la Societat de Colombicultura de Godelleta. Segons la resolució aprovada, els dos primers rebran 3.000 euros cadascun, i el tercer, 900 euros.

 

La línia dirigida a clubs d'elit té per objecte subvencionar l'activitat de les organitzacions que acrediten una gran rellevància per raó dels seus resultats en competicions oficials, la seua repercussió social o el nivell dels seus integrants. D’acord amb aquestes condicions, el Club de Motociclisme Champi Competició, de Cheste, rebrà 60.000 euros.

 

Ajudes a esportistes d'elit

Amb el mateix objectiu de dotar de transparència i publicitat les subvencions a jóvens de la província que participen en competicions d'alt nivell, es decidí crear una quarta convocatòria d'ajudes específica per a esportistes d'elit, a la qual poden optar els jóvens majors de 18 anys «que acrediten una gran rellevància esportiva per raó dels seus resultats en competicions oficials i fonamentada en la repercussió social i l’alt nivell. Els objectius principals han de ser desenvolupar una competició esportiva oficial d'àmbit autonòmic, estatal o internacional reconeguda per la federació esportiva corresponent. A la Foia de Bunyol, el beneficiari ha sigut el bunyolenc Néstor Andrés González, que rebrà 600 euros, i a la comarca veïna de la Plana d’Utiel, l'utielà Víctor Ruiz Orden, amb una subvenció de 1.200 euros.

 

Per a la diputada d'Esports, Isabel García, aquestes ajudes «són una demostració palpable del suport de la Diputació a les organitzacions i els jóvens que contribueixen amb la seua activitat a la promoció de l'esport de base i els valors que li són inherents, una faena a la qual dediquen esforços importants personals i econòmics, que resulta fonamental per a la nostra societat».

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet