Versió per a imprimir

Les comarques d'Utiel-Requena, la Foia de Bunyol-Xiva i la Vall d'Aiora es troben a Requena per la gestió forestal sostenible

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
11/12/2018

El diputat de Medi Ambient, Josep Bort, participa demà dimecres 12 de desembre a la jornada que es celebra a Requena, emmarcada dins la ruta de jornades sobre gestió forestal sostenible. El cicle visitarà, a més de Requena, i Villar del Arzobispo el passat dimecres, els municipis de Llutxent, La Font de la Figuera i Serra.

 

La jornada s’iniciarà a les 9 hores a l’Espai Cultural Feliciano A. Yeves, i el diputat Josep Bort estarà acompanyat per l’alcalde del municipi, Mario Sánchez, i per altres representants polítics, tècnics i civils de la comarca d’Utiel-Requena, la Foia de Bunyol-Xiva i la Vall d’Aiora.

 

La sessió, que s’estendrà fins les 14 hores, constarà de tres parts on s’abordarà la situació actual dels ecosistemes agro-forestals valencians, les seues possibilitats i oportunitats; la gestió forestal des d’una visió interdisciplinària tant econòmica com mediambiental i social; i el paper de les administracions públiques en la gestió d’aquests recursos naturals.  

 

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Dimecres, 12 de desembre de 2018

Lloc: Espai Cultural Feliciano A. Yeves (Requena)

Hora: 9 hores

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet