Versió per a imprimir

Les Trobades de Folklore 2018 de la Diputació es celebraran a Quartell, Sumacàrcer, Montesa i València

  • El calendari d’aquestes activitats arrancarà el pròxim 22 de juny en Montesa i finalitzarà a la ciutat de València el 19 d’octubre
  • Aquest programa que promou l’àrea de Cultura de la Diputació fomenta i valora la música i les danses tradicionals valencians
Imagen
13/04/2018

Les Trobades de Folklore per al 2018 ja compten amb el calendari d’activitats i amb els municipis que acolliran aquestes jornades. Aquests encontres que promou l’Àrea de Cultura de la Diputació de València es celebraran entre els mesos de juny i octubre amb l’objectiu de revitalitzar la música, els balls i les danses tradicionals que componen el folklore dels pobles valencians.

 

Les seus d’aquestes trobades seran Quartell, Sumacàrcer, Montesa i València, després de que el departament de Cultura haja valorat els distints municipis que sol·licitaren acollir aquestes activitats seguint els criteris d’adjudicació establerts en la convocatòria.

 

Les Trobades iniciaran el seu recorregut a Quartell, municipi d’El Camp de Morvedre, el dia 22 de juny fins el 24. Sumacàrcer, a La Ribera Alta, acollirà les actuacions i tallers des del 29 de juny fins l’1 de juliol. La tercera parada d’aquestes activitats folklòriques serà Montesa, a la comarca de La Costera, entre els dies 28 i 30 de setembre. La ciutat de València serà la última parada d’aquesta edició, on les Trobades tindran lloc des del dia 19 fins al 21 d’octubre.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet