Versió per a imprimir

Llíria clausura el IV curs sobre violència de gènere de la Diputació per al personal dels ajuntaments

  • Responsables polítics i tècnics dels municipis del Camp de Turia i Los Serranos han rebut formació sobre prevenció de la violència de gènere
  • L'objectiu del curs és que alcaldes, regidors i funcionaris introduïsquen mesures d'Igualtat en el disseny i la implementació de les polítiques públiques locals
Imagen
03/11/2016

El municipi de Llíria ha acollit durant el mes d'octubre el quart curs sobre violència de gènere organitzat per la Diputació de València per a formar en aquesta matèria als responsables polítics i els tècnics dels ajuntaments, en aquest cas de les localitats del Camp de Turia i Los Serranos. 

El principal objectiu del curs és oferir a alcaldes, regidors i funcionaris la formació adequada per a poder identificar i detectar conductes constitutives de violència de gènere. A més, des de l'Àrea d'Igualtat de la Diputació s'està treballant perquè tècnics i polítics dels ajuntaments estiguen capacitats per al disseny i la implementació de polítiques públiques d'Igualtat; una iniciativa que forma part del Pla Integral contra la Violència de Gènere impulsat per la nova Diputació.

“Amb aquests cursos volem fomentar l'eradicació de la violència de gènere, aplicant teories bàsiques sobre Igualtat i promovent processos de reflexió que generen transformació social cap a una ciutadania més equitativa, igualitària i inclusiva”, segons ha explicat la diputada de Joventut, Igualtat i Esports, Isabel García.

Els destinataris són, sobretot, gestors d'àrees que afecten a la població jove, com esports, joventut, educació i ocupació, entre unes altres, amb la finalitat de que les polítiques que s'elaboren incloguen
mesures que tinguen en compte les recomanacions d'estudis fets en aquest àmbit, incorporant guies i pautes sobre com ajudar adolescents a identificar la violència de gènere.
 

Els participants en el curs recentment clausurat a Llíria provenen dels ajuntaments de Alcublas, Casinos, la Pobla de Vallbona, L’Eliana, Llíria, Loriguilla, Marines, Pedralba, Riba-roja de Túria, San Antonio de Benagéber, Vilamarxant i Villar del Arzobispo, i de les Mancomunitats de Camp de Turia i la Serranía.


Els alumnes han rebut un diploma que acredita la seua participació i des de l'Àrea d'Igualtat se'ls ha sol·licitat opinió sobre el curs per a incorporar els canvis i nous continguts que contribuïsquen a millorar la qualitat d'aquestes formacions.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet