Versió per a imprimir

Llocnou d’en Fenollet rehabilita l’entorn del poliesportiu municipal amb els fons de la Diputació

  • La localitat de La Costera ha recuperat l’espai degradat annexe al poliesportiu municipal amb una inversió de la corporació provincial de 48.400 euros
  • Josep Bort, diputat de Medi Ambient: “Amb obres com aquesta recuperem el valor social dels espais verds i permeten que la ciutadania dispose de zones verdes de més qualitat”
Imagen
10/05/2018

Llocnou d’en Fenollet ha estrenat un nou espai verd a l’entrada del municipi gràcies a la rehabilitació d’una zona deteriorada situada junt al poliesportiu municipal. El diputat de Medi Ambient, Josep Bort, i l’alcalde del municipi, Cristóbal Rodríguez, junt amb altres membres de la corporació local han visitat les obres de recuperació ambiental, estètica i funcional realitzades al municipi de La Costera a través del Programa d’Espais Degradats que desenvolupa l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València

 

Josep Bort, diputat de Medi Ambient, ha valorat la important labor que realitza la Diputació amb el Programa d’Espais Degradats, i ha incidit que “seguirem amb ell perquè permet realitzar obres menudes que tenen un gran impacte social, perquè no només es tracta de recuperar aquells espais que mediambientalment estan deteriorats, sinó que també permeten recuperar el valor social dels mateixos i permeten que la ciutadania dispose de zones verdes de més qualitat”.

 

Per la seua part, Cristóbal Rodríguez, l’alcalde de Llocnou d’en Fenollet, ha explicat que “aquesta obra suposa una gran millora per al poble, perquè ens deixa una entrada més bonica, i permet la unió de l’alameda amb el poliesportiu amb un pas adequat i accessible que permet que els veïns puguen travessar aquest entorn a peu d’una manera més segura”. 

 

El condicionament d’aquesta zona de Llocnou d’en Fenollet ha millorar tant l’aspecte de l’entorn com del seu caràcter mediambiental i funcional. Les obres han consistit en l’habilitació d’un itinerari pavimentat per a vianants amb il·luminació terrestre i la reposició de la vegetació. Amb això s’ha aconseguit crear un espai enjardinat conformat per arbres i plantes aromàtiques en el que també s’ha instal·lat mobiliari urbà per facilitar l’esbarjo de les veïnes i veïns del municipi.

 

El projecte s’ha realitzat amb una inversió total de quasi 57.000 euros i la Diputació ha aportat 48.400 euros, el 92.5%, a través del Programa d’Espais Degradats de l’àrea de Medi Ambient. Per la seua part, l’ajuntament de Llocnou d’en Fenollet ha invertit 8.500 euros per a l’execució de les obres, el 7.5% restant. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet