Versió per a imprimir

Maria Josep Amigó assisteix a la tradicional dansà de la Font de la Figuera

  • La vicepresidenta ha destacat “el respecte dels habitants de la Font per aquesta tradició, que l'ha convertit en una de les festivitats de referència en la província”
Imagen
06/09/2017

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, visitarà demà el municipi de la Font de la Figuera per a assistir a la seua tradicional dansà, en un esdeveniment al que també assistirà la secretària autonòmica d'Hisenda, Clara Ferrando, entre altres autoritats del municipi.

 

Aquest ball popular, que en la majoria dels casos ha sigut transmès de pares a fills, està reconegut com a Festa d'interès turístic provincial. Durant la vetlada, que se celebra cada any en la localitat de La Costera, participaran unes 120 parelles al ritme de la música lluint la indumentària típica de la població.

 

La vicepresidenta ha destacat “el respecte dels habitants de la Font per aquesta tradició, que l'ha convertit en una de les festivitats de referència en la província”. Així mateix, la dansà de la Font és una de les més antigues de la Comunitat Valenciana, i conserva el seu ritual pràcticament intacte malgrat el pas dels anys.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet