Versió per a imprimir

Maria Josep Amigó assistirà a la presentació del XV Congrés Ibèric "La Bicicleta i la Ciutat"

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
15/05/2018

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, assistirà a la presentació del XV Congrés Ibèric “La Bicicleta i la Ciutat”. Es tracta d'una iniciativa conjunta de ConBici i la Federació Portuguesa de Cicloturisme i Usuaris de Bicicleta (FPCUB) que se celebra des de 1996 i que enguany acull per primera vegada la ciutat de València.

 

La presentació “Ple de la Bicicleta” tindrà lloc demà dimecres 16 de maig a les 11.00 hores en l'Ajuntament de València. Posteriorment, els assistents podran participar en un recorregut amb bicicleta per l'anell ciclista de la ciutat. Per la vesprada, a les 16.30 hores, el diputat de l'àrea de cultura Xavier Rius assistirà a l'acte d'obertura d'aquestes jornades, que se celebra en el Museu Valencià d’Etnologia, sala Alfons el Magnànim.

 

Aquest congrés estarà en marxa fins al 20 de maig i consistirà d’una àmplia varietat d'accions enfocades a canviar el paradigma urbà mitjançant l'ús de la bicicleta per a convertir les nostres ciutats en llocs plens de convivència, sostenibles, saludables i inclusius.

 

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Dimecres, 16 de maig de 2018

Lloc: Hemicicle Municipal de l'Ajuntament de València

Hora: 11.00 hores 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet