Versió per a imprimir

Maria Josep Amigó i Vicent Marzà visiten el col·legi Calixt III de Canals

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
08/06/2017

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, visiten aquest divendres, 9 de juny, el CEIP Papa Calixt III de la localitat de Canals, un dels centres que ha estat beneficiari d’una ajuda pressupostària per valor de 85.000 euros en el marc del Pla Municipal de Manteniment d’Escoles, que té per objecte realitzar actuacions de conservació i manteniment en centres d’Educació Infantil i Primària.

 

Maria Josep Amigó i Vicent Marzà estaran acompanyats per l’alcalde de Canals, Joan Carles Pérez, i la resta de membres de la corporació local. A les 12:45 hores tindrà lloc la recepció d’autoritats a l’Ajuntament. Per a posteriorment visitar les instal·lacions del CEIP Papa Calixt III de Canals.

 

El Pla Municipal de Manteniment d’Escoles forma part de la línia de col·laboració establerta entre els Ajuntaments, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana. Amb aquest pla, al qual la Diputació ha destinat més de set milions d’euros del pressupost d’enguany i que tindrà continuïtat el proper exercici, es veuran beneficiats els vora 14.000 alumnes matriculats en un total de 44 escoles on es portaran a terme aquestes intervencions.

 

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Divendres, 9 de juny de 2017.

Hora: Atenció a mitjans a les 13:15 hores.

LlocCEIP Papa Calixt III. C/ Lluís Vives, núm. 2. Canals.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet