Versió per a imprimir

Maria Josep Amigó i Vicent Marzà visiten el col·legi Mare de Déu del Pilar de Bonrepòs i Mirambell

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
13/11/2017

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, visiten aquest dimarts, 14 de novembre, el CEIP Mare de Déu del Pilar de la localitat de Bonrepòs i Mirambell, un dels 44 centres que ha estat beneficiari d’una ajuda pressupostària –en aquest cas per valor de 230.000 euros– en el marc del Pla Municipal de Manteniment d’Escoles, que té per objecte realitzar actuacions de conservació i manteniment en centres d’Educació Infantil i Primària.

 

A les 12:30 hores, Maria Josep Amigó i Vicent Marzà seran rebuts per l’alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell, Rosella Antolí, a l’Ajuntament. Posteriorment es desplaçaran fins al CEIP Mare de Déu del Pilar, on atendran els mitjans i visitaran les instal·lacions del centre educatiu.

 

El Pla Municipal de Manteniment d’Escoles forma part de la línia de col·laboració establerta entre els Ajuntaments, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana. Amb aquest programa, al qual la Corporació provincial ha destinat més de set milions d’euros del pressupost de 2017 i que tindrà continuïtat el proper exercici, s’ha beneficiat prop de 14.000 alumnes matriculats en un total de 44 escoles, on s’han escomès aquestes intervencions.

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Dimarts, 14 de novembre de 2017.

Hora: Atenció a mitjans a les 12:45 hores.

LlocCEIP Mare de Déu del Pilar. C/ Macarella. Bonrepòs i Mirambell.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet