Versió per a imprimir

Maria Josep Amigó inaugura les Jornades Agroecològiques de Godella

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
09/11/2017

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, junt a l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, seran les encarregades d’inaugurar aquest divendres, 10 de novembre, les Jornades Agroecològiques d’aquesta localitat de l’Horta Nord, dirigides a personal tècnic, agricultors i càrrecs electes. Es tracta d’una iniciativa emmarcada dintre de la Capitalitat Mundial de l'Alimentació Sostenible-València 2017, mitjançant la qual es pretén traslladar als municipis el debat sobre la necessitat d’establir sistemes alimentaris sostenibles que vinculen les àrees urbanes i rurals, així com mostrar diferents models de transformació agroecològica d’èxit.

 

Maria Josep Amigó i Eva Sanchis donaran pas a tres xerrades que abordaran els valors dels productes de proximitat i l’horta productiva valenciana. Ja en horari vespertí, l'escorxador de Godella acollirà la taula rodona 'Experiències sobre polítiques alimentàries locals i sostenibles', i el posterior debat 'Perspectives de les polítiques alimentàries locals i sostenibles per als municipis', que seran oberts a tot el públic interessat.

 

Aquestes Jornades Agroecològiques compten amb el recolzament de la Diputació de València, a més de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i els consistoris de Godella, València, Silla, Meliana i Carrícola.

 

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Divendres, 10 de novembre de 2017.

Hora: 09:15 hores.

LlocSala de Plenaris. Ajuntament de Godella. C/ Major, núm. 45. Godella. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet