Versió per a imprimir

Maria Josep Amigó participa en l’acte de lliurament de premis de la XIII Biennal Internacional de Ceràmica de Manises

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
02/11/2017

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, participa aquest divendres, 3 de novembre, en l’acte de lliurament de premis de la XIII Biennal Internacional de Ceràmica de Manises, el qual tindrà lloc a l’Auditori Municipal Germanies d’aquesta localitat de l’Horta Sud. L’acte es clausurarà amb un concert a càrrec del grup de càmera Suite Art.

 

Els premis de la Biennal Internacional de Ceràmica estan distribuïts en dues categories, la primera d'Art, de creació lliure; i la segona de Disseny de Producte, enfocat a peces de volum de caràcter utilitari i/o decoratiu. Dintre de la primera categoria es lliurarà el premi  President de la Generalitat Valenciana, dotat amb 5.000 euros; el premi Diputació de València, el qual lliurarà Maria Josep Amigó i que està dotat amb 3.000 euros; i el premi Ciutat de Vénissieux, ciutat agermanada amb Manises, que entregarà 1.800 euros a la persona guardonada. El premi Disseny de Producte Ceràmic Ciutat de Manises comptarà amb un reconeixement econòmic de 3.000 euros.

 

Prèviament, a les 19:30 hores, tindrà lloc la inauguració d’aquesta Biennal Internacional de Ceràmica a la sala d’exposicions temporals del MUMAF. La present edició ha acollit a un total de 218 ceramistes de 33 països diferents, els quals han presentat un total de 362 obres.

 

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Divendres, 3 de novembre de 2017.

Hora: 20:30 hores.

LlocAuditori Municipal Germanies. C/ García Lorca, núm. 6. Manises.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet