Versió per a imprimir

Maria Josep Amigó visita La Font de la Figuera per a conèixer el projecte del nou centre de dia

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
  • La vicepresidenta de la Diputació també assistirà al dinar dels jubilats del municipi a les 14 hores i a la celebració de les dansades que tindran lloc a partir de les 19 hores
Imagen
05/09/2018

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, visita demà dijous 6 de setembre el municipi de La Font de la Figuera, a la comarca de La Costera, per a conèixer el projecte del nou centre de dia que es construirà amb ajuda de la corporació provincial i que comptarà amb 40 places que donaran servei a tota la comarca. La visita començarà a les 12.30 hores i la vicepresidenta estarà acompanyada per l’alcalde de La Font de la Figuera, Vicent Munyoz, i per altres membres de la corporació municipal

 

La vicepresidenta i l’alcalde visitaran posteriorment els terrenys on es construirà el nou Centre de Dia comarcal. Aquest projecte forma part del programa d’infraestructures socials que la Diputació du a terme en col·laboració amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i els Ajuntaments, i comptarà amb una inversió de la corporació provincial d’1,3 milions d’euros per als exercicis 2018 i 2019.

 

Així mateix, Amigó acompanyarà els jubilats del municipi durant el dinar que tindrà lloc a Ontinyent a les 14 hores, i posteriorment assistirà a la gran dansà infantil que es celebrarà a La Font de la Figuera a partir de les 19 hores. Aquesta primera dansà començarà amb el ball de l’Ú com a benvinguda als assistents, i a continuació, encapçalada pels Gegants i Cabuts, la banda de Música La Lira Fontiguerense acompanyarà a les parelles durant el ball.

 

A les 23.30 hores tindrà lloc a la plaça Major la Nostra Dansà, declarada Festa d’Interés Turístic Provincial, que conclourà amb les seguidilles.

 

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia:Dijous, 6 de setembre de 2018

Lloc: Ajuntament de La Font de la Figuera

Hora:12.30 hores

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet