Versió per a imprimir

Maria Josep Amigó visita Otos per conèixer els projectes finançats per la Diputació

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
Imagen
09/03/2017

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, visita aquest divendres, 10 de març, el municipi d’Otos per a conèixer de primera mà les inversions realitzades a través del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) i el Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS) de la corporació provincial, així com les necessitats que acredita aquesta localitat de la comarca de la Vall d’Albaida.

 

La vicepresidenta estarà acompanyada durant la visita per l’alcalde d’Otos, Mario Mira, i resta de membres de la corporació municipal. A les 10:30 hores està prevista la recepció a l’Ajuntament. Posteriorment s’efectuarà una visita a les obres finançades per la corporació provincial a través del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS), com són la piscina municipal i l’accés a les instal·lacions esportives.

 

Així mateix, també es mostraran a la vicepresidenta les actuacions iniciades als vestidors del Poliesportiu Municipal, el condicionament de la sala d’usos múltiples i el carrer l’Església, a més de la reforma del Llavador Municipal. La visita clourà amb la ruta turística ‘Rellotges de sol’ i la col·lecció permanent d’Antoni Miró al Palau d’Otos.

 

NOTA ALS MITJANS

 

Dia: Divendres, 10 de març de 2017.

Hora: Atenció a mitjans a les 11:00 hores.

Lloc: Ajuntament d’Otos. C/ Sant Josep, núm. 6. Otos.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet