Versió per a imprimir

Marinah, ex vocalista d’Ojos de Brujo, es puja a l’escenari de l’Etnomusic Estiu 2018

  • L’actuació de Marinah tindrà lloc, com ve sent habitual, al pati del Centre Cultural La Beneficència, el divendres a las 22:00 hores.
  • L’Etnomusic Estiu 2018, organitzat pel Museu Valencià d’Etnologia i l’Àrea de Cultura de la Diputació, continuarà en setembre amb els concerts de Cobla dels Sons Essencials, Perico Sambeat Quartet i la International Citrus Band.
Imagen
30/08/2018

Agost s’acaba, però l’Etnomusic Estiu 2018 continua amenitzat les nits de l’estiu valencià. Aquest cicle musical, organitzat pel Museu Valencià d’Etnologia, que depén de l’Àrea de Cultura de la Diputació, es centra en la programació de músiques tradicionals i del món, però amb un toc divertit i ballable, molt propi de l’estiu. Per l’escenari del Centre Cultural La Beneficència han passat ja grups i artistes com Juan Zelada, Krama, Duna o Mundo Chillón. Aquest divendres 31 d’agost, a les 22:00 hores, serà el torn de Marinah.

 

Marina Abad, més coneguda com Marinah, va formar part durant tretze anys del reconegut grup Ojos de Brujo, amb els qui va gravar més de set àlbums impregnats de mestissatge musical, va fer gires pels cinc continents i va rebre reconeixements internacionals, com ara Grammy Latinos o BBC Awards.

 

Marinah, en solitari i com a vocalista del grup Ojos de Brujo, ha col·laborat amb artistes com ara Nitin Shawney, Belén Maya, Pepe Habichuela, Omara Portuondo, Manolo García, Martirio, Daara J o Asian Dub Foundation. Pel que fa a la seua carrera en solitari, en 2013, Marinah va presentar el seu primer treball en solitari, El baile de las hores, una viatge per a explorar nous camins i reivindicar la seua condició de dona, però sense abandonar el seu vessant més flamenc.

 

L’Etnomusic Estiu continuarà en setembre amb les actuacions de la Cobla dels Sons Essencials, el proper 7 de setembre; la de Perico Sambeat Quartet, el 14 del mateix mes; i la de la International Citrus Band, que tancarà l’Etnomusic, el 21 de setembre.

 

L’accés als concerts és gratuït, però hi ha aforament limitat. Les entrades s’estan repartint des del dimarts passat. Encara es poden replegar en el vestíbul del Museu Valencià d’Etnologia o reservar-les a través de la pàgina web del museu.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet