Versió per a imprimir

Marines renova el seu poliesportiu i estrena el camp de futbol de gespa artificial amb ajuda de la Diputació

  • El president, Jorge Rodríguez, visita les actuacions executades amb fons de la corporació, que des de l'inici de la legislatura ha invertit més d'1 milió d'euros en el municipi del Camp de Túria
  • Rodríguez, acompanyat per l'alcaldessa, Lola Cela, avança les partides previstes en el pressupost de la Diputació per a enguany, entre les quals destaca 105.000 euros per a danys causats per pluges
Imagen
12/02/2018

La Diputació de València ha invertit prop d'1.100.000 euros a Marines en el que portem de legislatura, si tenim en compte les partides previstes per a enguany, que superen els 400.000 euros, segons ha avançat en la seua visita al municipi del Camp de Túria el president, Jorge Rodríguez, acompanyat per l'alcaldessa, Lola Cela, i la diputada Mercedes Berenguer.

 

En 2016-17, la corporació va triplicar les ajudes destinades a Marines, passant de 260.000 a 690.000 euros, una quantitat amb la qual l'ajuntament que dirigeix Lola Cela ha millorat la xarxa de pluvials, ha adquirit un nou vehicle per a la Policia Local, ha convertit en una zona enjardinada l'Avinguda de Domeño i ha renovat el poliesportiu, amb la transformació del camp de futbol de terra en gespa artificial. Este projecte, ja executat, ha suposat una inversió de més de 300.000 euros, amb aportacions de diferents plans provincials que “han permès als xavals de Marines entrenar i jugar en un camp d'última generació, en les millors condicions”, ha assenyalat l'alcaldessa. 

 

En paraules de Jorge Rodríguez, “estes inversions demostren que hem aconseguit finançar adequadament als municipis perquè puguen gestionar les ajudes amb autonomia i donar resposta a les necessitats i reivindicacions de les seues veïnes i veïns”. El president ha afegit que “la Diputació seguirà treballant al costat dels ajuntaments perquè estes transferències siguen cada vegada majors i milloren els serveis i la qualitat de vida dels nostres pobles i ciutats”.

 

En el cas de Marines, Rodríguez ha explicat que en el pressupost del present exercici la corporació preveu inversions per sobre dels 400.000 euros. La principal línia d'ajudes és el Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM), amb 222.000 euros, encara que també destaquen els 105.000 euros per a cobrir els danys causats per les pluges, els 38.000 euros del Fons de Cooperació Municipal i els 35.000 euros del Pla de Camins i Vials.

 

A estes partides podran afegir-se, al llarg de l'exercici, unes altres en concepte de restauració de patrimoni, rehabilitació de locals musicals i obres de millora de l'eficàcia de la xarxa d'aigua potable, en cas que el municipi poguera adherir-se a estos programes, així com el Pla d'Ocupació per a facilitar la empleabilitat de persones majors de 55 anys. 

 

El president de la Diputació, acompanyat per Lola Cela i Mercedes Berenguer, ha recorregut, després del seu pas per l'ajuntament, l'Avinguda de Domenyo, on s'han ampliat les voreres, s'ha habilitat aparcament i s'ha enjardinat la zona convertint-la en una espècie de parc, amb una inversió de 61.000 euros del Pla d'Inversions Sostenibles (IFS), que ha deixat 220.000 euros en el municipi que “de no haver-se executat haurien acabat en els bancs”. 

 

A continuació, Rodríguez s'ha dirigit al poliesportiu, on l'alcaldessa li ha mostrat les millores en el gimnàs i el nou camp de futbol de gespa artificial, el gran projecte d'esta primera part de la legislatura a Marines.

Marines renova el seu poliesportiu i estrena el camp de futbol de gespa artificial amb ajuda de la Diputació
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet