Versió per a imprimir

Més de 2.000 espectadors han gaudit del cinema d'estiu organitzat pel MuVIM

  • Des del museu dependent de l'Àrea de Cultura s'ha organitzat el cicle 'Cinema a l'estiu', integrat per llargmetratges de directors com Jacques Tati, Fernando Colomo, Billy Wilder, William Wyler i Martin Ritt en versió original subtitulada al castellà
Imagen
18/07/2017

Per quart any consecutiu el Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM), dependent de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València, ha ofert un nou cicle de cinema a l'aire lliure, en aquesta ocasió inspirat en el mateix estiu i seua capacitat transformadora sota el títol Cinema a l'estiu. Al llarg d'un total de sis projeccions, en què s'ha pogut gaudir dels llargmetratges de directors com Jacques Tati, Fernando Colomo, Billy Wilder, William Wyler o Martin Ritt en versió original subtitulada al castellà, han concitat l'interès de més de 2.000 espectadors, els quals s'han donat cita del 7 al 13 de juliol al jardí i pèrgola del museu.

 

Al gènere cinematogràfic no li ha passat desapercebut que comptar amb l'estiu com a estació protagonista genera històries inconcebibles en una altra època de l'any. A l'estiu els dies s'allarguen, les nits es fan més transitables, són moltes les hores perquè passen coses, algunes –sobretot les inesperades–i fins i tot canviar la vida, com s'ha pogut veure en les pel·lícules que han conformat el cicle, com El largo y cálido verano, ¿Qué ocurrió entre tu padre y mi madre?, Vacaciones en Roma, Las vacaciones del señor Hulot, el talento de Mr. Ripley iIsla bonita.

 

Amb aquesta iniciativa es pretén aprofundir en l'objectiu del MuVIM de proporcionar a la societat valenciana una oferta cinematogràfica variada i de qualitat, compromesa amb la difusió del cinema en versió original com a eina cultural i d'inclusió de la ciutadania i també com una interessant oferta d'oci.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet