Versió per a imprimir

Més de 2.000 visitants s’apropen al MuVIM en la Gran Nit de Juliol

  • Carmen Ninet, subdirectora del MuVIM: “Es confirma que el públic recolza les iniciatives que donen facilitats per a accedir a la cultura”
Imagen
22/07/2019

Fa més d’una dècada que la ciutat de València celebra la Gran Nit de Juliol amb una programació especial d'espectacles nocturns en diferents espais de la ciutat, però també obrint les portes dels museus fins a la matinada. El passat dissabte 20 de juliol, el Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM) es va sumar un any més a aquesta iniciativa celebrant la seua pròpia Gran Nit de Juliol amb una sèrie d’activitats que varen atraure un total de 2.060 visitants a les seues sales. En paraules de Carmen Ninet, subdirectora del MuVIM, “es confirma que el públic recolza les iniciatives que donen facilitats per a accedir al món de la cultura. En el cas del MuVIM, tant en la Gran Nit de Juliol com la Nit dels Museus, la ciutadania ha recolzat la política que estem duent a terme”.


El museu va romandre obert excepcionalment al públic fins a les dos de la matinada amb una programació d’activitats especials que incloïen visites guiades a les exposicions ‘Pierre Verger. Un viatge per l’Espanya republicana (1935)’ i ‘Dubón. Un artista republicà (1909-1952)’, realitzades per l’equip de didàctica del museu. A més, s’oferiren visites temàtiques a la maqueta de la València del Pare Tosca, a través de les quals els visitants pogueren aproximar-se a una València desconeguda. Racons, festes, llegendes i històries populars de la ciutat centraren unes visites que gaudiren d’una gran acceptació.

 

L’exposició permanent ‘L'aventura del pensament’ també es va sumar a la citamés cultural de l’estiu a la ciutat de València, oferint quatre passes excepcionals al llarg de la nit. “Tots els grups que s’organitzaren per a les visites es van omplir. Tant és així que, fins i tot, es va quedar molta gent amb ganes de visitar-la”, confirma Carmen Ninet.

 

Per la seua part, Gloria Tello, recentment designada com a diputada del MuVIM, no va voler perdre’s esta nit tan especial i es va apropar al museu per a participar de les activitats organitzades pel centre, on destacà la implicació del museu en aquesta iniciativa impulsada des de l’Ajuntament de València per a omplir de cultura el mes de juliol a la ciutat.  

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet